Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Twee keer per jaar beleven we een speciale dag met elkaar, die we de "koordag" noemen. Meestal is een koordag vlak voor een optreden. We besteden daarom een gedeelte van die dag aan het puntjes op de i zetten. Het optreden wordt dan "aangekleed" door aan de beste kooropstelling en onze presentatie te werken.

Verder kunnen er vragen aan de orde komen over onderwerpen waar koorleden tegen aanlopen zoals: luisteren naar je eigen klank in samenwerking met die van anderen, het zingen van hoge noten, ademsteun en emoties tot uiting brengen in je stem. Op een speelse, lichte en toch actieve wijze wordt dat begeleid / geoefend door onze eigen dirigente en soms door een gast-docent. Ons vaste repertoire van dat jaar krijgt ook alle aandacht.


In een vrije en ontspannen sfeer en een mooie omgeving leren we elkaar's stem beter kennen. De dag sluiten we dan af met een maaltijd of borrel, hiervoor worden allerlei lekkere hapjes verzorgd door de koorleden zelf. Elke keer kijken we weer terug op een gezellige en leerzame dag, op naar de volgende!